Første 2013-datoer klare

Longyear sparker i gang konsertåret allerede 5. januar på Hamar. Deretter blir det Polarjazz på Svalbard.Longyear, som i høst har mottatt til dels strålende kritikker for debutalbumet «Sort vinter, evig sol», ligger ikke på latsiden. Bandet starter konsertvinteren allerede lørdag 5. januar, og da med to konserter på Gregers Kafé og Bar på Hamar.

I månedsskiftet januar-februar drar Longyear til bandets opprinnelsessted Svalbard for å være med på Polarjazzen. Deretter blir det noen måneders pappaperm for vokalist Sveinung, før bandet gjør en vestlandsturne med opptredener i Bergen, Haugesund og Stavanger i begynnelsen av juni.

Datoer og spillesteder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>