Her er de heldige

Dette er navnene på de fem Longyear-likerne som får gratisbillett til releasekonserten.

På sensommeren 2012 slapp Longyear singlen «En helt ny dag», som rundes av med en oppramsning av låtskriver Bernhard L. Mohrs yndlings-tullballuttrykk fra næringslivet. I den forbindelse inviterte bandet de som følger Longyears facebookside til å stemme på det de mente var det latterligste corporate-bullshit-uttrykket.

Vinnerne av konkurransen er nå kåret, og følgende vil befinne seg på gjestelista under Longyears releasekonsert på Herr Nilsen i Oslo mandag 5. november:

Dag Ivar Brekke, Olav Bang Imsgard, Andreas Holme, Martin Risvold, Trond Lieng

Det mest populære nonsensuttrykket blant Longyear-fansen? Innovativ social responsibility, som fikk 14 prosent av stemmene. Se alternativene.

(PS 1: Vant du uten å stemme, sier du? Ettersom moderne teknologi sviktet litt, og vi ikke ville ha en 28 år gammel amerikansk milliardær eller det norske lotteritilsynet på nakken, ble vinnerne trukket ut blant alle som liker Longyear på Facebook.)

(PS 2: Er du forhindret fra å komme på grunn av bosted et annet sted i landet? Gi oss et vink, så setter vi noen andre på gjestelista i ditt sted.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>